Πέθανε ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία στην Εύβοια

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι η 32χρονη ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 στη Νέα Υόρκη

Η βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ηθοποιός είχε βρεθεί πρόσφατα στη Χιλιαδού όπου πρωταγωνιστούσε σε ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από τη ζωή λόγω αιφνίδιας ασθένειας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της, χωρίς να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος ήταν στην ταινία “Triangle of Sadness“, που εντυπωσίασε στο φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε το βραβείο του Χρυσού Φοίνικα.

Πέθανε ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία στην Εύβοια
Πέθανε στα 32 της η βραβευμένη ηθοποιός Τσάρλμπι Ντιν

Η βραβευμένη ταινία που πρωταγωνίστησε έχει γυριστεί στη Χιλιαδού της Εύβοιας. Την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει open air πρεμιέρα με προβολή στην περιοχή της παραλίας.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Αυτό είναι το καλύτερο πανηγύρι της Εύβοιας το καλοκαίρι του 2026

Συναγερμός σήμανε στη Σκύρο για 76χρονο που χρειάστηκε άμεσα νοσοκομειακή περίθαλψη.

Κύμη Εύβοιας: Παράτησε την πόλη, μετακόμισε σε χωριό και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ