Πως φεύγουν οι άσχημες μυρωδιές από το σπίτι;

Όταν τηγανίζεται είναι η χειρότερη κατάσταση για ένα σπίτι.

Μυρίζει πολύ και μέσα στο χειμώνα αναγκάζεστε να ανοίγετε τα παράθυρα και ας έχει και κρύο. Καλύτερα κρύο παρά να μυρίζει το σπίτι, λένε πολλοί και δεν έχουν άδικο.

Όπως διαβάζουμε μπορείτε να προσθέσετε φυσικά αρωματικά όπως φέτες μήλου ή το χυμό από μισό λεμόνι στο λάδι πριν το τηγάνισμα. Επειδή όμως είναι πολύ πιθανό αυτό το… τρένο να έχει ήδη αναχωρήσει, δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε κατόπιν εορτής.
Φυσικά αρωματικά για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες μυρωδιές

Ένα πολύ απλό κόλπο, με το οποίο θα απαλλαγείτε από την λαδίλα και την μυρωδιά θαλασσινών είναι να βάλετε σε ένα κατσαρολάκι νερό και ξίδι και να το αφήσετε να σιγοβράσει. Δοκιμάστε να προσθέσετε καρφάκια γαρίφαλου, ξύλα κανέλας ή μερικές σταγόνες βανίλιας. Το αρωματισμένο νερό θα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα στον χώρο.

Ένα άλλο πολύ πρακτικό τρικ που θα απομακρύνει και την μυρωδιά καπνού από το τηγανητό λάδι είναι το μαλακτικό ρούχων. Βάλτε νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι και μια κουταλιά από το υγρό μαλακτικό ρούχων ώστε να διαλυθεί στο νερό.

Φαίνεται πως τα προϊόντα αυτά διαθέτουν αιθέρια έλαια που θα απελευθερωθούν στην ατμόσφαιρα απομακρύνοντας την έντονη μυρωδιά του λαδιού. Φυσικά, μπορείτε να προσθέστε στο νερό απευθείας αρωματικά αιθέρια έλαια, εφόσον διαθέτετε.