Δύναμη ψυχής: Δείτε τι θα γίνει στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας

Καρδιές ραγίζει η κίνηση συνανθρώπων μας από το Μάτι όπου αύριο 17 Αυγούστου 2020 θα βρεθούν στις περιοχές της Εύβοιας που έπληξε η φονική κακοκαιρία.

Αύριο το πρωί θα καταθέσουν την ψυχή τους και θα δώσουν την βοήθεια τους στους κατοίκους στο Μπούρτζι που έζησαν τον εφιάλτη πριν ακριβώς μία εβδομάδα.

Τα παιδιά έκαναν κάποιες πρώτες αναρτήσεις για βοήθεια και υπήρξε ανταπόκριση. Έτσι αύριο το πρωί θα βρεθούν στην περιοχή για να βοηθήσουν τους πληγέντες από την φονική πλημμύρα της 9ης Αυγούστου 2020.

Το κάλεσμα αγάπης των νέων από το Μάτι…

Το παρακάτω κάλεσμα αγάπης βρήκαμε στο protothema.gr και το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Αύριο είναι η μέρα μεγάλης εθελοντικής προσφοράς εργασίας για τους φίλους μας στην Εύβοια! Πάμε να προσφέρουμε βοήθεια, δύναμη, χαμόγελο! Πάμε να καταθέσουμε αυτό που εισπράξαμε πριν δύο χρόνια. Μην το σκέφτεσαι. Πάρε ένα φτυάρι ή μία τσάπα ή μία σκούπα ή μία σφουγγαρίστρα ή μην πάρεις και τίποτα, βρες και δυο φίλους που αντέχουν και αύριο στις 10:00 να είσαι εκεί. Δεν ψήνεται κανείς; Δεν πειράζει, έλα μόνος σου. Εκεί θα είμαστε όλοι μαζί Ραντεβού λοιπόν, αύριο για την καλύτερη μέρα των διακοπών μας! Πάμε να προσφέρουμε βοήθεια, δύναμη, χαμόγελο! Πάμε να καταθέσουμε αυτό που εισπράξαμε πριν δύο χρόνια. Μην το σκέφτεσαι. Πάρε ένα φτυάρι ή μία τσάπα ή μία σκούπα ή μία σφουγγαρίστρα ή μην πάρεις και τίποτα, βρες και δυο φίλους που αντέχουν και αύριο στις 10:00 να είσαι εκεί. Δεν ψήνεται κανείς; Δεν πειράζει, έλα μόνος σου. Εκεί θα είμαστε όλοι μαζί. Ραντεβού λοιπόν, αύριο για την καλύτερη μέρα των διακοπών μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιταγή ακρίβειας: Πότε ξεκινά η αίτηση για το voucher 200 ευρώ;

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια: Πότε ξεκινούν;

Προσλήψεις αναπληρωτών 2022: Πότε ξεκινούν οι δηλώσεις για τις περιοχές;

Αργίες ΟΠΑΠ 2022: Πότε είναι;

Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός στη Χαλκίδα [Φωτο]

Αυτό είναι το θαυματουργό δέντρο στην Νότια Εύβοια [Φωτογραφία]

Μερομήνια 2022 -2023: Τι καιρό θα κάνει;

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις