Μία κούκλα που ήθελε αρκετά χάδια στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Είχε μεγάλη ηρεμία και δεν φοβόταν όσους θέλησαν να την χαϊδέψουν στη Χαλκίδα!

Δεν μας φοβήθηκε καθόλου και μας επέτρεψε να την πλησιάσουμε. Μάλλον είχε ανάγκη από χάδια σαν όλα τα όντα του πλανήτη μας. Κυκλοφορούσε και έκανε την βόλτα της στο αλσύλλιο του Φάρου στη Χαλκίδα.

Να σας πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε και ποτέ να αγγίξουμε ποτέ ένα πουλί που έχει μάθει να ζει στην ελευθερία του. Έχει μάθει να είναι “ελεύθερο πουλί” όπως λέει και το τραγούδι.

Για όσους ψάχνουν να βρουν, ποιο πτηνό απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη. Πρόκειται για μία καρακάξα, που ανήκει στην οικογένεια των Κορακιδών. Μπορεί πολλοί να λένε ότι δεν έχει ωραία φωνή άλλα έχει άλλα χαρίσματα.

Να σας πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε και ποτέ να αγγίξουμε ποτέ ένα πουλί που έχει μάθει να ζει στην ελευθερία του.

Η φωνή της και η ομορφιά της λένε, ότι δεν είναι και η καλύτερη. Όμως δεν ξέρετε ότι είναι ένα από τα πιο έξυπνα πτηνά στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια είναι στο επίκεντρο των επιστημόνων και έχει γίνει αντικείμενο μελέτης που υποστηρίζει ότι η καρακάξα μπορεί να επιλύσει προβλήματα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα την δείτε να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Με τα χρόνια παρατηρούμε ότι σε μεγάλο βαθμό έχουν εξημερωθεί ζώα και αναπτύσσουν σχέσεις αγάπης και αλληλοκατανόησης. Ζώα που δεν θα σκεφτόταν κανείς ότι θα ήταν ήρεμα με τους ανθρώπους τελικά δείχνουν να κατανοούν ο ένας τον άλλον.

Το πιο αξιοπρόσεκτο είναι πως το πουλάκι δεν δείχνει κανένα φόβο ή δισταγμό και πλησιάζει την γυναίκα που θέλει να το χαϊδέψει.
Δεν είναι υπέροχο;

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις