Δείτε σε ποια ομάδα της Εύβοιας βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε μέλη της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας θέλοντας να ενημερώσει τους φιλάθλους, ανακοινώνει πως:

Τα μέλη της ομάδας τους που μετά από τεστ βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων και του ΕΟΔΥ, βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους σε καραντίνα, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους από τον ΕΟΔΥ και
Μέσω της ανακοίνωσης, απλά θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στους φιλάθλους και στους φίλους που τυχόν ήλθαν σε επαφή με τα μέλη της ομάδας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας θέλοντας να ενημερώσει τους φιλάθλους, ανακοινώνει πως:
• Τα μέλη της ομάδας μας που μετά από τεστ βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών πρωτοκόλλων και του ΕΟΔΥ, βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους σε καραντίνα, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.
• Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους από τον ΕΟΔΥ και
• Μέσω της ανακοίνωσης, απλά θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φιλάθλους και στους φίλους που τυχόν ήλθαν σε επαφή με τα μέλη της ομάδας. Χρειάζεται προσοχή και όχι πανικός, σε όλους μας.
• Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε αισιόδοξοι και δυνατοί.