Θρήνος για την εκπαιδευτική κοινότητα της Χαλκίδας.
Δυστυχώς έχασε την μάχη καθηγήτρια Γυμνασίου στη Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα έχασε την μάχη με τον κορονοϊό. Η ίδια τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο στην Βόρεια Ελλάδα.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διευθύντρια του 1ου γυμνασίου Χαλκίδας.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που δημοσίευσε στο 1gymchal.gr.
“Με μεγάλη θλίψη, οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συναδέλφου Κουτσοπάκη Ελένης μετά από πολυήμερη μάχη με τον Covid-19.
Η Ελένη υπήρξε εξαιρετική συνάδελφος, με υψηλό ήθος, ιδιαίτερη ευγένεια, ασκώντας το λειτούργημα της εκπαιδευτικού με ειλικρίνεια και συνέπεια, πάντα αθόρυβα και σεμνά.
Προσωπικά με συνέδεε μακρά και ειλικρινή φιλία και δεν θα λησμονήσω ποτέ την προθυμία της, την ευθύτητά της και την διάθεσή της για προσφορά.
Όλοι οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να την ¨συγκαταριθμήσει μετά δικαίων¨.
Αιωνία της η μνήμη.
Η Διευθύντρια
Όλγα Παπαναγνώστου”
Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα
Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;
Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;
Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;
Χαλκίδα: Αυτή την τσούχτρα δεν την έχετε ξαναδεί
Ψαχνά: Η πιο ψηλή ελληνική σημαία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις