Σε ποια μέρη της Εύβοιας έχουμε κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 17/2;

Δείτε πόσα κρούσματα κορωνοϊού έχει σήμερα η Εύβοια – Σε ποιες περιοχές της Εύβοιας έχει κρούσματα – Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων;

Δυστυχώς ο κορωνοϊός δεν κοιτά ηλικίες και δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα. Και σήμερα σε διψήφια νούμερα ήταν τα κρούσματα στην Εύβοια.

Για σήμερα, ο πιο μικρός ασθενής είναι ένα 10χρονο παιδί από την Εύβοια που κόλλησε από κορωνοϊό.

18 κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στην Εύβοια την Τετάρτη 17/2 από τον ΕΟΔΥ με τα 7 να εντοπίζονται στη Χαλκίδα. Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων σήμερα είναι τα 45 έτη.

Από τρία κρούσματα βρέθηκαν στην Κάρυστο, στην Ερέτρια, στην Κύμη και ένα στο Μαντούδι.

Ξεκινούν rapid test στην Κύμη

Μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων στην Δημοτική Ενότητα Κύμης, σε επικοινωνία που είχε η Επιτροπή Περιορισμού Διασποράς Κορονοϊού Δήμου Κύμης Αλιβερίου με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε έλεγχος με τέστ ταχείας ανίχνευσης την Παρασκευή 19/2/2020 στο σχολικό συγκρότημα Κύμης Γυννασίου Λυκείου.

Από τις 11:00 έως τις 14:00 θα γίνει στοχευμένος έλεγχος στο μαθητικό και εκπαιδευτικό πληθυσμό.Από τις 14:00 έως και 17:00 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος με τη μέθοδο Drive Through (έλεγχος μέσα στο αυτοκίνητο) στο γενικό πληθυσμό της περιοχής.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αστυνομική Ταυτότητα.