Κάραβος Αλιβερίου: Βγήκαν από το αυτοκίνητο και είδαν αυτή την εικόνα! [Φωτό]

Κάτι ανεπανάληπτο είδαν όσοι περπατούσαν κοντά στον Κάραβο στο Αλιβέρι

Το περπάτημα κάνει καλό και έτσι αρκετοί κάτοικοι επιλέγουν κατά τον ελεύθερο χρόνο τους να κάνουν την άσκηση τους. Τώρα με το lockdown επιβάλλεται ακόμα πιο πολύ. Έτσι με φόντο την πανέμορφη θάλασσα του Ευβοϊκού, πολλοί κάτοικοι επιλέγουν να περπατούν. Ξεκινούν συνήθως από το λιμεναρχείο του Αλιβεριού και κάνουν όλη την παραθαλάσσια οδό. Είναι περίπου τρία χιλιόμετρα.

Είναι μια διαδρομή που τα έχει όλα. Δεν έχει πολλές ανηφόρες και είναι μια τεράστια ευθεία που πολλοί ευχαριστιούνται όταν την περπατούν. Το τοπίο δίπλα στην θάλασσα είναι ιδανικό.

Άλλωστε τι καλύτερο από μία βόλτα στην θάλασσα; Η απόλυτη αεροβική άσκηση, που ενεργοποιεί το καρδιαγγειακό μας σύστημα και ενδυναμώνει τα πόδια. Πολλοί ακόμα και τώρα που είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, προτιμούν να βάζουν τα πόδια τους στην παραλία. Ευτυχώς έχει ακόμα υψηλές θερμοκρασίες. Το περπάτημα στην άμμο είναι από μόνο του δύσκολο σκεφτείτε πόσο περισσότερο και με τη αντίσταση του νερού.

Αυτό δεν το βλέπετε κάθε μέρα στο Αλιβέρι. Είναι ένα δημιούργημα της φύσης και έγινε εντελώς τυχαία. Ξαφνικά παρουσιάστηκε λίγο πιο μακριά από τις ακτές στον Κάραβο.

Ξαφνικά έξω από την ακτή ζωγραφίστηκε μια καρδιά. Αυτά είναι τα παιχνίδια της φύσης. Μια καταπληκτική φωτογραφία σε συνδυασμό με το γαλάζιο του ουρανού, τα σύννεφα και τον ήλιο που δημιούργησαν μία εκπληκτική εικόνα.

Δημιούργησαν μια καταπληκτική καρδιά. Μια τέλεια καρδιά μας είχε στείλει αναγνώστρια όταν την είδε στον καφέ της. Καρδιά είχαμε δει και σε ένα χωράφι.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής την αποθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και γονάτισαν τα social media.

Μια μεγάλη καρδιά σχηματίστηκε στον Κάραβο Αλιβερίου. Μπορεί να έγινε τυχαία αλλά το θέαμα ήταν μοναδικό (πηγή φωτογραφίας: facebook , Ελένη Χαλδούπη)