Δείτε τι πλάσματα εμφανίστηκαν έξω από το παράθυρο στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Όσοι τα είδαν έξω από το παράθυρο στη Χαλκίδα ήταν ιδιαίτερα τυχεροί.

Δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο αλλά όταν βλέπετε όλα μαζί τα πλάσματα αυτά, κάθεστε και τα χαζεύετε μέχρι να χαθούν από το οπτικό σας πεδίο.

Αυτή την μαγική εικόνα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι μένουν κοντά στην περιοχή Φάρος Χαλκίδας.

Δεν είναι μακρυά από τη Χαλκίδα αλλά είναι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά σε μία καταπληκτική και καταπράσινη τοποθεσία.

Πολλοί επιλέγουν να κάνουν το περπάτημα τους στο αλσύλιο του Φάρου. Ακόμα και το καλοκαίρι, το περπάτημα στην περιοχή είναι μαγικό.

Δεκάδες γλάροι μαζεύτηκαν και πετούσαν όλοι μαζί. Όσοι σε αυτή την γειτονιά στη Χαλκίδα, είχαν βγει στο παράθυρο, είμαστε σίγουροι ότι εντυπωσιάστηκαν με αυτό το θέαμα.

Μπορείτε να κάνετε άνετα την γυμναστική σας χωρίς να ιδρώσετε μιας και έχει πολύ ψηλά δέντρα και δεν σας βλέπει καθόλου ο ήλιος. Μια καταπληκτική τοποθεσία όπου σε μαγεύει μιας και αυτό που αντικρίζεις στον ορίζοντα είναι το μπλε χρώμα της θάλασσας.

Οι γλάροι αν δεν ξέρετε, έχει σώμα ατρακτοειδές και φτερούγες πολύ μακριές και μυτερές. Τα πόδια τους έχουν τέσσερα δάχτυλα το καθένα, από τα οποία τα τρία συνδέονται με νηκτική μεμβράνη. Παρόλο που έχουν αρκετή αντοχή στο πέταγμα τους, δεν είναι πολύ γρήγορα πλάσματα.

Κάτι άλλο που δεν ξέραμε είναι η προτίμηση τους να πετούν αντίθετα από τον άνεμο.

Έχουν την ικανότητα να επιπλέουν πάνω στο νερό ενώ είναι άψογοι και στο κολύμπι αλλά και στο περπάτημα στο έδαφος.

Ζουν συνήθως σε πολυάριθμες ομάδες κοντά στις θαλάσσιες ακτές, όπως συνέβη και στην γειτονιά του Φάρου Χαλκίδας, γιατί εκεί μπορεί να βρουν πιο εύκολα τροφή.

Ωραίες εικόνες και πλάσματα που βλέπουμε και καταλαβαίνουμε πόσο υπέροχη είναι η φύση και τα δημιουργήματα της.