Θρήνος για 69χρονο άντρα στην Εύβοια

Από τη Χαλκίδα είναι ο άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα κάτω από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας το απόγευμα της Τρίτης 16/3.

Πρόκειται για 69χρονο άντρα από τη Χαλκίδα, ο οποίος είχε στο παρελθόν ασχοληθεί με τοπικές ομάδες της πόλης.

Γίνονται έρευνες για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου μέσα στη θάλασσα.

Δείτε την ανακοίνωση του λιμεναρχείου της Χαλκίδας

To Κ.Λ. Χαλκίδας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 16-03-2021, για περιστατικό 69χρονου ημεδαπού αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας του Δήμου Χαλκιδέων.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οχήματα του Κ.Λ. Χαλκίδας, ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στις έρευνες ομάδα Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ιδιώτες δύτες με ιδιωτικά σκάφη και στελέχη της Δ.Α. Εύβοιας, όπου εντόπισαν εντός της θάλασσας ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και τον 69χρονο οδηγό του.

Ο ανωτέρω άνδρας ανασύρθηκε από στελέχη της ομάδας Μ.Υ.Α. Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το όχημα ανελκυστεί σήμερα 17-03-2021 πρωινές ώρες.

Από το Κ.Λ. Χαλκίδας διενεργείται προανάκριση, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.