Δείτε τι έγινε σήμερα το απόγευμα στη Χαλκίδα [Φωτογραφίες]

παλιά γέφυρα της Χαλκίδας
Η πρώτη καταγραφή για ύπαρξης γέφυρας γίνεται στα τέλη του 5ου αιώνα π.χ., όταν οι Χαλκιδείς μετά την αποχώρηση τους από την Αθηναϊκή Συμμαχία και φοβούμενοι ναυτικό αποκλεισμό ως αντίποινα, συμμαχούν με τους Θηβαίους και αποφασίζουν να οχυρώσουν την πόλη ώστε να την προφυλάξουν από μια επικείμενη εχθρική επίθεση.

Πανικός”! Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την κατάσταση στη Χαλκίδα.

Μία φωτογραφία είναι ίση με χίλιες λέξεις. Η μεγαλύτερη κίνηση των τελευταίων μηνών καταγράφηκε χθες και σήμερα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας με χιλιάδες συμπολίτες μας να κάνουν την βόλτα τους, στην παραλία, στα μαγαζιά και στους δρόμους της, λίγες μόλις ώρες πριν ξεκινήσει το δεύτερο lockdown σε όλη την Ελλάδα και στον νομό μας (σ.σ. στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 07.11.2020).

Η Αβάντων «πλημμύρισε» από κόσμο που βγήκε να κάνει τα τελευταία ψώνια πριν την εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιζαν μόνο φωτογραφίες από τον κατάμεστο εμπορικό δρόμο της Χαλκίδας.

Ουρές παρατηρήθηκαν σε όλα τα καταστήματα καθώς πολλά είχαν προχωρήσει και σε εκπτώσεις για να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό, αλλά και σε κομμωτήρια τα οποία, θα μείνουν ανοικτά και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πολλοί έμποροι όπως μας είπαν είδαν μία αύξηση του τζίρου τους λίγες ώρες πριν την καθολική απαγόρευση.

Στην ουρά για την είσοδο σε κάποιο κατάστημα αναγκάστηκαν να περιμένουν τις τελευταίες ώρες πριν το δεύτερο καθολικό lockdown.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων το καταναλωτικό κοινό στράφηκε στις τοπικές επιχειρήσεις για να αγοράσουν πράγματα που χρειάζονταν στα σπίτια τους και θα τους έλειπαν τώρα που κλείνουν τα καταστήματα.

Η Αβάντων τελευταίες ώρες πριν το δεύτερο καθολικό lockdown.
Η κίνηση στην Φαρμακίδου στη Χαλκίδα.
Η παραλία της Χαλκίδας.
Η γέφυρα της Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο evianews.com