Φωτιά ξέσπασε στις τρεις το μεσημέρι στη Χαλκίδα
Σύμφωνα με πληροφορίες καίγεται σπίτι στην Αγία Ελεούσα. Οι πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο ενώ πριν από λίγο απεγκλώβισαν άτομο που ήταν εκεί.

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Πως μπορούμε να προφυλαχθούμε από τους καπνούς μιας φωτιάς;
Μία πυρκαγιά, εκτός από την περιοχή στην οποία εκδηλώνεται, ενδέχεται να επηρεάσει και άλλες περιοχές, εξαιτίας της μεταφοράς του καπνού μέσω των ανέμων.
Επομένως, η λήψη μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη ακόμη και σε περιοχές όπου η καθημερινή δραστηριότητα δεν επηρεάζεται άμεσα, αλλά καλύπτονται από το νέφος του καπνού της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με οδηγίες που βρήκαμε θα πρέπει να παραμένουμε σε κλειστούς χώρους. Θα πρέπει να προβούμε σε κλείσιμο παραθύρων, πορτών και λοιπών διόδων αέρα προς το εσωτερικό.
Ψάρια πηδούσαν από την θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας!
Μόλις 30 λεπτά από τη Χαλκίδα: Το χωριό με το θαυματουργό εκκλησάκι
Εύβοια: Το πιο επικίνδυνο μανιτάρι
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

