Ξεκινά από αύριο, Παρασκευή, η τοποθέτηση των ειδικών προστατευτικών διχτυών από τον Δήμο Χαλκιδέων στις παραλίες της αρμοδιότητάς του, με σκοπό την προστασία των λουόμενων από τις μωβ μέδουσες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
Οι πρώτες εργασίες εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν στην πλαζ «Ροδιές» στην Κάνηθο, ενώ στη συνέχεια οι παρεμβάσεις θα επεκταθούν σταδιακά και στις υπόλοιπες οργανωμένες παραλίες που ανήκουν στην ευθύνη του Δήμου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των ενεργειών της δημοτικής αρχής για την ασφαλή χρήση των ακτών από κατοίκους και επισκέπτες, περιορίζοντας τον κίνδυνο επαφής με τις μωβ μέδουσες και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στις δημοφιλείς παραλίες της περιοχής ενόψει της κορύφωσης της καλοκαιρινής περιόδου.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Αναβαθμίζεται όλο το παραλιακό από Συκιές έως Κόκκινο Σπίτι – Το σχέδιο Βάκα
Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών
Προσοχή σε όλους στη Χαλκίδα! Σας έχει τύχει να σας πάρουν με αυτό το κόλπο;
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


