Εύβοια: Δείτε πως εξαφανίστηκε το λιμάνι στην Κάρυστο! (Φωτό)

Ο αέρας ήταν δυνατός στην Κάρυστο και όταν άνοιξαν τα παράθυρα και είδαν αυτές τις εικόνες, πραγματικά δεν θα τις ξεχάσουν ποτέ και θα τις θυμούνται μια ζωή.

Άνοιξαν τα παράθυρα και δεν θα πιστέψουν με τίποτα αυτό που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους.

Εικόνες που δεν συναντάμε κάθε μέρα αλλά όταν ο καιρός αγριεύει. Την Κάρυστο δεν την “πιάνουν” οι βόρειοι άνεμοι αλλά οι νοτιάδες. Από τα Στύρα και κάτω όπου είναι η Νότια Εύβοια, έχει πολύ δυνατούς αέρηδες.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που καταγράφει ο φωτογραφικός φακός του Δημήτρη Βερούχη όπου η ταχύτητα του ανέμου φτάνει ακόμα και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα!

Απίστευτες εικόνες με την κακοκαιρία στην Κάρυστο!

Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε είναι από το λιμάνι στην Κάρυστο. Πρόκειται για ένα από τα αξιοθέατα της Καρύστου όπου οι επισκέπτες μένουν και θαυμάζουν την άγρια ομορφιά της φύσης. Θαυμάζουν τους μεγάλους κυματισμούς που θα συναντήσετε ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Η παρακάτω φωτογραφία είναι συγκλονιστική.

Βλέπουμε πόσο ψηλά είναι τα κύματα. Καλύπτουν μονομιάς όλο το λιμάνι κόβοντας την ανάσα με τις απίστευτες εικόνες.

Στην παρακάτω φωτογραφία του Δημήτρη Βερούχη βλέπουμε τα μεγάλα κύματα να σκεπάσουν το λιμάνι της Καρύστου. Για λίγα λεπτά το λιμάνι εξαφανίστηκε και ήταν σαν να μην υπάρχει. Η θάλασσα το σκέπασε. Όταν έχει δυνατούς ανέμους, κανένας κάτοικος δεν τολμά να το διαβεί μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να καλυφθεί από νερό ή και να πνιγεί με την μανία της θάλασσας.

Στην παραπάνω φωτογραφία του Δημήτρη Βερούχη βλέπουμε τα μεγάλα κύματα να σκεπάσουν το λιμάνι της Καρύστου.
Η στιγμή που το λιμάνι εξαφανίζεται (πηγή φωτογραφίας: Δημήτρης Βερούχης)