Το απόλυτο road trip του καλοκαιριού θα το κάνουμε στην Δίρφυ και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Καθενούς πριν τη Στενή. Bρίσκεται κάτω από τη σκιά της Δίρφυς και με συντροφιά το “τραγούδι” των Ερίων. 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Χαλκίδα και 99 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
ΕΡΙΑ ΚΑΘΕΝΩΝ

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την περιοχή των Ερίων στους Καθενούς. Εκεί θα βρείτε το εκκλησάκι της Θεοτόκου Μονομερίτισσας Υπαπαντής . Πρόκειται για ένα τοπίο μοναδικό, μια απαράμιλλη φυσική
ομορφιά που την αποτελούν ποτάμια, καταρράκτες, πηγές, πλατάνια. Κοινώς, όλα όσα θέλει να συναντήσει κανείς, ευρισκόμενος στη φύση.
Το μοναστήρι αποτελεί μνημείο για την περιοχή από τον 13ο αιώνα, όταν χτίστηκε ο ναός, αφιερωμένος στην Παναγιά τη Μονομερίτισσα, ο οποίος σήμερα τιμά την Υπαπαντή της Θεοτόκου.
Στο κέντρο του χωριού, θα συναντήσετε το DINO’S CAFÉ BAR που διευθύνει ο κ. Τσώκος Βασίλης 8 συναπτά έτη.
Το dino’s café συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό εντυπωσιάζοντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Θα βρείτε χειροποίητο παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο κάθε εποχή να συνοδεύσετε τον καφέ σας.
Θα βρείτε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ συνοδευμένες με πολλές λιχουδιές.
Θα εντυπωσιαστείτε από τις ποικιλίες που συνοδεύουν τα ποτά σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. (χωρίς χρέωση). Το κατάστημα διαθέτει Nova και cosmote tv για να δείτε τα αθλητικά γεγονόντα.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με παγωτό soft Μηχανής και την πλατεία για παιχνίδι.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Νέο διοικητικό συμβούλιο Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ
Αχλάδι Εύβοιας: Η κρυφή παραλία κοντά στη Χαλκίδα
«Έπεσαν» Facebook και Instagram – Τι συμβαίνει και πότε θα αποκατασταθούν
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

