Εύβοια: Ένας παράδεισος με γαλαζοπράσινα νερά!

Δεν θα σας κουράσουμε πολύ. Δύο λόγια θα σας πούμε και θα σας δείξουμε μια φωτογραφία.

Είναι ένας παράδεισος που εύκολα δεν θα βρεις, μας είπαν κάποιοι που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Δεν θέλαμε και πολύ. Ετοιμαστήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια υπέροχη φωτογραφία.

Από τη Χαλκίδα, δεν είναι και τόσο μακρυά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να φτάσεις στο Νεοχώρι.

Το Νεοχώρι θα το βρεις λίγο μετά το Αλιβέρι. Όταν θα φτάσεις εκεί, τα μάτια σου να είναι δεκατέσσερα. Κάπου στην μέση του χωριού υπάρχει μια ταμπέλα που λέει για Κορασίδα. Θα στρίψεις δεξιά και φύγαμε για την παραδεισένια παραλία της Εύβοιας.

Θα περάσεις και από το χωριό Αχλαδερή και σε λίγα λεπτά θα φτάσεις. Ένα πράγμα θα σας πούμε. Η διαδρομή είναι αξέχαστη. Ανεβαίνεις βουνό και η θέα είναι καταπληκτική. Στα πόδια σου όλο το Αιγαίο.

Έχει θέση για στάθμευση και μαγαζιά για να πάρεις το κατιτίς σου. Τα βότσαλα είναι άσπρα και λαμπερά δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά. Καμιά φορά έχει και κυματάκι. Είναι υπέροχα όλα. Μία απέραντη παραλία που απλώνεται και σε προσκαλεί να βρεθείς εκεί και να πλατσουρίσεις στα νερά της.

Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις τίποτα από το σπίτι μιας και θα τα βρείτε όλα στην περιοχή. Ακόμα και αν σας αρέσει και θέλετε να μείνετε πιο πολύ, υπάρχουν και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Φωτογραφία: Αντώνιος Λάμπρου

Ξέρετε γιατί παραλίες σαν την Κορασίδα έχουν βότσαλα; Γιατί οι παραλίες με βότσαλο έχουν τα ωραιότερα χρώματα στα νερά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πότε ανοίγει το fuel pass 2: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Επίδομα αδείας ΟΑΕΔ 2022: Πότε μπαίνει;

ΕΒΕ 2022: Πότε βγαίνει;

Επίδομα ενοικίου Ιουνίου 2022: Πότε μπαίνει;

Δείτε τι μεγάλο πλάσμα είχε έρθει στη παραλία της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Δείτε τι πλάσμα εμφανίστηκε στην Ιστιαία

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις