Εύβοια: 1 άντρας και 2 γυναίκες τραυματίστηκαν σε τροχαία


Εύβοια: 1 άντρας και 2 γυναίκες τραυματίστηκαν σε τροχαία

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από τροχαία ατυχήματα την Κυριακή στην Εύβοια. Το πρώτο τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Αλιβέρι. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 γυναίκες.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Ακτής Νηρέως. Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα και μετέφεραν τις τραυματίες στο κέντρο υγείας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους.

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε στο Βαθύ Αυλίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κεντρικό δρόμο στο Βαθύ Αυλίδας, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε και παρέσυρε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της. Το συμβάν έγινε στις 10 το βράδυ.

Εκτός από τον τραυματισμό, είχαμε και την εγκατάλειψη του τραυματισμένου στον δρόμο. Άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας ενώ σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του οχήματος. Στο σημείο επίσης βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διακομισθεί ο οδηγός στο νοσοκομείο Χαλκίδας.