ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ προκήρυξη 2022: Ποιοι θα κάνουν αίτηση;

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η προκήρυξη για ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ- Δείτε που υπάρχει θέση στην Εύβοια

Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού είναι για 51 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και επτά Πειραματικές ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ). Ανάμεσα στις σχολές υπάρχει και η σχολή του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό.

Οι προσλήψεις αφορούν την επόμενη σχολική σεζόν (2022 – 2023), θα πραγματοποιηθούν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής, 3 Ιουλίου.

ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ προκήρυξη 2022:Μέχρι πότε οι αιτήσεις;
ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ προκήρυξη 2022:Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/ekpaideutes-epaggelmatikon-skholon-epas-matheteias-tou-oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης → Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Η μοριοδότηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με κριτήρια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα ακαδημαϊκά προσόντα και στην επαγγελματική εμπειρία (ΦΕΚ 3552/Β/03-08-2021), με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΕΠΑΣ/ΠΕΠΑΣ Μαθητείας της ΔΥΠΑ.