Ένσταση κοινωνικός τουρισμός 2022: Πως γίνεται

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός αλλά υπάρχουν και οι ενστάσεις

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.

Θα πρέπει να κάνουν αναφορά για τον λόγο της ένστασης όπως για παράδειγμα η εσφαλμένη μοριοδότηση.

Παράλληλα είναι σωστό να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Βγήκαν τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού και αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων-Ωφελουμένων, Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2022-2023 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Ένσταση κοινωνικός τουρισμός 2022
Ένσταση κοινωνικός τουρισμός 2022

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων που βγήκαν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Σημειώνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 532.000 αιτήσεις για σχεδόν 1 εκ. επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ 1.500 τουριστικά καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή.

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι (https://www.dypa.gov.gr/storage/koinoniki-politiki/koinonikos-toyrismos-2022-2023/prosorina-apotelesmata/epityxontes-prosorina-kt22.xlsx)