Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού;

Μέσα στον μήνα Ιούλιο 2021, θα αναρτηθούν τα προσωρινά στοιχεία των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 του ΟΑΕΔ.

Μετά τη διασταύρωση στοιχείων από e-ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, όσοι είναι ήδη δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να εξαργυρώσουν τα vouchers που δεν εξαργυρώθηκαν πέρυσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές!

Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει της οποίας, στη συνέχεια, δημοσιεύεται Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού με τους λεπτομερείς όρους και τις προϋποθέσεις αυτού ενώ η Δημόσια Πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Τουρισμός για όλους: Έληξαν οι αιτήσεις

Παράλληλα, με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ τρέχει και το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» που υλοποιείται από το υπουργείου Τουρισμού.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αυτό έληξαν χτες, Δευτέρα 12 Ιουλίου, ενώ τα voucher του προγράμματος αναμένεται να δοθούν στους νέους δικαιούχους τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.