Εύβοια: Ένα πολύ μεγάλο πλάσμα βγήκε μέσα από τη θάλασσα [Φωτογραφία]

Αυτό που είδαμε ήταν πολύ περίεργο με το πελώριο πλάσμα που βγήκε μέσα από τη θάλασσα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα σπάνιο πλάσμα στην Εύβοια. Μας έκανε όμως εντύπωση το μεγάλο του μέγεθος. Σίγουρα είναι πολύ τρομακτικό και να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα ότι βρέθηκε αυτό το πλάσμα στην Εύβοια. Όλα έγιναν στην θαλάσσια περιοχή στο Μαρμάρι. Δεν χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα, μόνο μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Το Μαρμάρι είναι στην νότια Εύβοια και δεν είναι μακρυά από την Κάρυστο. Η ευρύτερη περιοχή είναι πλούσια σε πετρώματα και τα οι κάτοικοι της από τα παλιότερα χρόνια ασχολούνται με την εξαγωγή και επεξεργασία πετρωμάτων μαρμάρου και σχιστόλιθου καθώς και με την εξόρυξη της φημισμένης πλάκας Καρύστου. Το καλοκαίρι αποτελεί παραθεριστικό κέντρο με πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ψαροταβέρνες και ουζερί.

Χάσαμε τα λόγια μας με αυτό το πελώριο πλάσμα στην Εύβοια

Δεν το συναντάμε πολύ συχνά στις θάλασσες αλλά όταν το δούμε δίπλα μας σίγουρα θα χάσουμε τα λόγια μας. Μια παρέα στο Μαρμάρι δεν πίστευε ότι θα πετάγονταν από τα νερά αυτό το πολύ μεγάλο πλάσμα. Μην μας ρωτάτε αν έχασαν την ψυχραιμία τους ή όχι, πάντως οι φωτογραφία που βλέπετε είναι πολύ εντυπωσιακή.

Όλοι μας θα θέλαμε να δούμε στην ζωή μας ένα πελώριο πλάσμα που θα βγει από τον βυθό της θάλασσας. Είναι μια εμπειρία αξέχαστη που μας μαγεύει και ανεβάζει την αδρεναλίνη μας.

Το πελώριο πλάσμα στην Εύβοια ήταν μια φάλαινα

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε μία φάλαινα που βγήκε μέσα από το νερό στο Μαρμάρι. Ναι καλά ακούσατε! Και όμως υπάρχουν φάλαινες στην Ελλάδα. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά έχει συμβεί αρκετές φορές και στη χώρα μας. Μάλιστα έχει ξανασυμβεί στον νομό μας. Πριν πολλά χρόνια είχε εμφανιστεί στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην παραλία.

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία θα δείτε παρακάτω που πολλούς αφήνει με τον στόμα ανοιχτό. Είναι μια υπέροχη εικόνα από το Μαρμάρι.

Μια φάλαινα στην Εύβοια. Μια φωτογραφία από το adventure-evia.gr