Εύβοια: Δείτε τι πελώριο πλάσμα βρέθηκε στα δίχτυα [Φωτογραφία]

Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε αυτό το πλάσμα στα δίχτυα του στην Εύβοια!

Αυτό το μεγάλο πλάσμα το βρήκε στα δίχτυα του στην Εύβοια. Η ψαριά που έγινε ανοιχτά του Ευβοικού και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, αυτό που έβγαλε δεν το πίστευε κανένας.

Ο ψαράς δεν πίστευε με τίποτα στα μάτια του όταν το έβγαλε από την θάλασσα. Το κοίταζε, το ξανακοίταζε αλλά δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε μπροστά του.

Το μήκος και το βάρος τους ποικίλει ανάλογα με το είδος. Μπορεί να φτάσει και τα 7 μέτρα και τα 1.300 κιλά. Και αυτό που σου λέμε δεν είναι ψέμα. Πολλαπλασιάζονται με αβγά. Μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Ο ψαράς δεν πίστευε με τίποτα στα μάτια του όταν το έβγαλε από την θάλασσα. Το κοίταζε, το ξανακοίταζε αλλά δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε μπροστά του.

Τα σαλάχια ψαρεύονται για τη σάρκα των πτερυγίων τους, που μαθαίνουμε ότι είναι νοστιμότατη. Βέβαια πολλοί τα ψαρεύουν για το δέρμα τους. Κάτι άλλο που δεν ξέρατε είναι ότι από το συκώτι τους εξάγεται έλαιο, πλούσιο σε βιταμίνη D.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά είδη θεωρούνται επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μάλιστα αν κολυμπούν δίπλα σου, σίγουρα θα ασπρίσερε από τον φόβο σας.

Για την παρακάτω φωτογραφία που θα σας δείξουμε, δεν ισχύει το: “φάτε μάτια ψάρια!” μιας και αυτό το πλάσμα είναι ένας νοστιμότατος μεζές που κολυμπούσε αμέριμνος στα ανοιχτά της Εύβοιας.

Αλιεύτηκε ένα μεγάλο σαλάχι η ηλικία του οποίου υπολογίζεται από 30 εως 40 ετών. Οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα του τυχερού κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αυτό το τρομακτικό που πιάστηκε στα δίχτυα του στην Εύβοια, είναι ένας υπέροχος μεζές
Ο κόπος του φαίνεται ότι ανταμείφθηκε και με το παραπάνω αφού τόσο μεγάλα σαλάχια δεν πιάνονται κάθε μέρα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτά που είδε και όχι μόνο οι περαστικοί, που τον ρωτούσαν κάθε τρεις και λίγο το ήταν αυτό το πελώριο πλάσμα που πιάστηκε στα δίχτυα του στην Εύβοια.