Έκαναν εξαγωγή 1000 ecstasy από τη Χαλκίδα! [φωτογραφία]

Χαλκίδα νέα: Πρόκειται για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και αναβολικών με έδρα τη Χαλκίδα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο από το Τμήμα Ασφάλειας.

Προχθές το πρωί της Δευτέρας (9/5), μετά από εισαγγελική παραγγελία, οι αστυνομικοί άνοιξαν δέμα που είχε ταχυδρομηθεί από τα μέλη του κυκλώματος τον Μάρτιο, με προορισμό τις ΗΠΑ και φερόμενο παραλήπτη άνδρα, ο οποίος ουδέποτε το παρέλαβε.

Έτσι, το δέμα επέστρεψε στο ταχυδρομικό κατάστημα της χώρας μας και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι μέσα βρήκαν και κατάσχεσαν δέκα νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 997 ναρκωτικά δισκία MDMA (Ecstasy)!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το καταραμένο μέρος στη θάλασσα

Το μικρότερο χωριό που θα βρείτε στην Εύβοια

Εύβοια: Κοίταξαν την παγωμένη θάλασσα και άρχισαν να σταυροκοπιούνται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.