e εγγραφές: Πότε ανοίγει

Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές. Εκεί θα γίνουν οι εγγραφές για τα παιδιά που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄ Β΄ και Γ΄ λυκείου, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για τις ανάγκες λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις, ανανέωσης, εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών-τριών που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών Γ.Ε.Λ. – Ε ΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022, και ταυτόχρονα οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα ελέγξουν την ορθότητα των στοιχείων που έχουν καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα myschool, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Η είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο σχολείο όπου φοιτά τώρα ο/η μαθητής/τρια. Για να γίνει αυτό, και, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία σας, θα πρέπει ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση (κηδεμόνας e-εγγραφές) να συμπληρώσει σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και να την αποστείλει/καταθέσει στο σχολείο.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.