Δερμάτινες τσάντες και στυλ

Προκειμένου να κάνετε τη σωστή επιλογή σε δερμάτινη τσάντα πρέπει πάντοτε να λαμβάνετε υπόψιν ορισμένους παράγοντες. Το εκάστοτε outfit, τη χωρητικότητα της τσάντας, την περίσταση και γενικότερα το στυλ σας. Οι δερμάτινες τσάντες είναι η top επιλογή όλων των celebrities και των fashion bloggers αλλά και όλων των γυναικών γενικότερα. Φυσικά η κάθε γυναίκα έχει το προσωπικό της στυλ και γούστο, για αυτό και υπάρχουν τόσες διαφορετικές και ξεχωριστές τσάντες στην αγορά έτσι ώστε να προσαρμόζονται στον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας.

Αν το στυλ σας χαρακτηρίζεται από πιο κομψές και θηλυκές επιλογές τότε θα σας ταίριαζαν περισσότερο οι πολυαγαπημένες chain leather bags και τα μικρά classy τσαντάκια διότι εκπνέουν έναν πιο σοφιστικέ και glam αέρα και παραμένουν πάντα πάρα πολύ stylish. Κυριολεκτικά αποτελούν τις τσάντες που μπορείς να κρατήσεις από το γραφείο σου μέχρι μια επίσημη δεξίωση και να είσαι απόλυτα trendy. Είστε πιο αυθόρμητες και σας αρέσει περισσότερο ο ελεύθερος τρόπος ζωής; Τα backpacks είναι οι τσάντες για εσάς. Συνδυάζουν ελευθερία κινήσεων, χωρητικότητα, άνεση και στυλ όλα σε ένα και ιδιαίτερα τα δερμάτινα backpacks θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες εξαιτίας της αξιοπιστίας και της ανθεκτικότητάς τους. Ειδικά αν είστε λάτρεις των buggy και comfy ρούχων όπως φόρμες, sneakers και oversized φούτερ τότε με όλα αυτά και με το αγαπημένο σας backpack είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε μια έντονη καθημερινότητα.

Για όσες αγαπάτε το all day chic style και δεν ξεχωρίζετε το πρωινό από το βραδινό ντύσιμο αλλά ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας, τότε οι tote bags είναι ο κατάλληλος σύντροφός σας. Δερμάτινες, πολύχρωμες ή μονόχρωμες χωράνε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεται μια γυναίκα στην καθημερινότητά της και αποτελούν τις απόλυτες lady style τσάντες με minimal και ήσυχες γραμμές, αλλά και office στοιχεία που προσδίδουν τον κατάλληλο δυναμισμό μέσα σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα. Ειδικά αν πρόκειται για business χρήση η ιδανική θα ήταν μια δερμάτινη τσάντα χειρός σε ένα βασικό χρώμα που θα πηγαίνει με όλα τα daily σύνολα και θα χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Τέλος για γυναίκες με έντονη κοινωνική ζωή και ίσως μια πιο χαλαρή και λιγότερο busy καθημερινότητα, σας ταιριάζει τέλεια μια tiny bag ή ένα λαμπερό χιαστί τσαντάκι. Μια μικροσκοπική δερμάτινη με εντυπωσιακά prints τσαντούλα είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για μια fashionista με όλη τη σημασία της λέξης!

Μεγάλη, μικρή, δερμάτινη, πολύχρωμη η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα και από την καθημερινότητα μας και δεν κάνουμε βήμα χωρίς αυτή.