Ερέτρια: Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο


Ερέτρια: Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τους οδηγούς να παθαίνουν πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε πάνω στον δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας.

Είναι από τα νέα της Εύβοιας που κάνεις μια ευχή να μην έχουμε άσχημη εξέλιξη. Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, σίγουρα θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Είναι σε δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας. Είναι μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο πράσινο όπου όσοι την γνωρίζουν δεν την αλλάζουν σε περίπτωση που έρχονται από την Νότια Εύβοια και θέλουν να βγουν στα Ψαχνά η την Νέα Αρτάκη.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε ένα κολωνάκι που φύτρωσε στην μέση του δρόμου.

Οι οδηγοί που περνούν από το δρόμο, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα που φύτρωσε μπροστά τους! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ο δρόμος έχει υποχωρήσει και στο σημείο έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα. Τώρα γιατί μπήκε το κολωνάκι στην μέση του δρόμου, πολλοί μας είπαν ότι τοποθετήθηκε για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

Μπορεί η φωτογραφία να είναι για γέλια αλλά οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημείο, αφού και δεν υπάρχει φωτισμός το βράδυ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία – Δείτε όλα τα νέα της Ερέτριας στο evianews

Δεν θα πιστέψετε στα μάτια σας αν δείτε τι φύτρωσε σε δρόμο της Εύβοιας- Φωτογραφία

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις