Πένθος στην Εύβοια για αγαπητό άνθρωπο

Κερί
pexels.com

Βαρύ το πένθος στην Ιστιαία και σε όλη τη Βόρεια Εύβοια.

AI Takeaways
Ο Μιχάλης Κατσαβός: Ο Μιχάλης Κατσαβός, ένας άνθρωπος που αγάπησε με πάθος τον τόπο του και ξεχώρισε για το συγγραφικό του έργο και το ήθος του, έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία της Ιστιαίας.
Στους ουρανούς ταξίδεψε: Στους ουρανούς ταξίδεψε ο συγγραφέας από την Ιστιαία Μιχάλης Κατσαβός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.
Το τελευταίο αντίο: Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιστιαία.
* Δημιουργήθηκε αυτόματα από την τεχνητή νοημοσύνη του evianews

Στους ουρανούς ταξίδεψε ο συγγραφέας από την Ιστιαία Μιχάλης Κατσαβός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ο Μιχάλης Κατσαβός, ένας άνθρωπος που αγάπησε με πάθος τον τόπο του και ξεχώρισε για το συγγραφικό του έργο και το ήθος του, έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία της Ιστιαίας.

Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 11:00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιστιαία.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Το evianews.gr εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Είδαν αυτοκίνητο να εξαφανίζεται από τη φωτιά στην Τριάδα;

Βουβός θρήνος σε περιοχή της Εύβοιας – Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε τόσο νωρίς

Εύβοια: Θρήνος για παλικάρι που δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ