Δείτε τι απίστευτο έκλεψαν από χωράφι στην Εύβοια

Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην Εύβοια και όχι μόνο στα σπίτια...
Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην Εύβοια και όχι μόνο στα σπίτια…

Καθημερινά είναι τα κρούσματα μικροκλοπών στην Εύβοια με τους διαρρήκτες να απλώνουν τα χέρια τους σε οτιδήποτε τους γυαλίσει στο μάτι. Κλέβουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό και οποιαδήποτε στιγμή. Δεν τους νοιάζει αν είναι μέρα ή βράδυ. Υπάρχουν και απίστευτες κλοπές που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό όταν ακούς για αυτές.

Την ίδια ώρα η αστυνόμευση στην Εύβοια είναι αυξημένη λόγω των περιστατικών και γίνονται πολλές περιπολίες για να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Δυστυχώς όμως οι δράστες δεν πτοούνται και μπουκάρουν για να αρπάξουν την λεία τους.

Σχεδόν καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην Εύβοια, με τους δράστες να αναζητούν, οτιδήποτε έχει αξία. Οι δράστες δεν κλέβουν μόνο τα ακριβά αντικείμενα, κοσμήματα και χρήματα. Στόχο βάζουν από ρούχα μέχρι και το φαγητό!

Δείτε τι έκλεψαν από χωράφι στην Εύβοια

Μια άλλη απίστευτη κλοπή έγινε αυτή την φορά στην Ερέτρια με τους δράστες να μπαίνουν σε ένα χωράφι και αφού άρπαξαν ότι τους γυάλισε, έφυγαν και μαζί τους πήραν και το τετράποδο. Ένα χαριτωμένο σκυλάκι πήραν φεύγοντας μαζί τους με τους ιδιοκτήτες του να το αναζητούν μέσα από τα social media.