Δείτε τι ακούγεται ότι θα έρθει και στην Εύβοια και θέλει προσοχή


Δείτε τι ακούγεται ότι θα έρθει στην Εύβοια και θέλει προσοχή

Θέλει μεγάλη προσοχή από όλους μας μιας και δεν μπορείς να τα βάλεις με την φύση και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Εύβοια.

Θέλει μεγάλη προσοχή από την Πέμπτη μιας και ο καιρός θα δείξει πραγματικά τα δόντια του.

Προειδοποίηση για σφοδρή επιδείνωση του καιρού με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, συνθήκες παγετού και χιόνια μέχρι και την… θάλασσα κάνουν γνωστοί μετεωρολόγοι. Τα χιόνια θα έρθουν για άλλη μια φορά στην Εύβοια (διαβάστε όλες τις ειδήσεις με τα χιόνια στην Εύβοια) και πρέπει να δείξουμε προσοχή.

Αυτό που θα έρθει και στην Εύβοια θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο λένε. Μάλιστα εκτός από προσοχή, χρειάζεται και ετοιμότητα. Θα είναι ένας πολικός αεροχείμαρρος ο οποίος θα αλληλεπιδράσει με τις θερμότερες θάλασσες της Αδριατικής, του Ιονίου αλλά και του Αιγαίου πελάγους, θα δημιουργήσει διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία θα φέρουν τα χιόνια μέχρι και τη θάλασσα! Δεν θα ξεχάσουμε στιγμές με τα χιόνια να φτάνουν και μέσα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στα λευκά θα «ντυθούν» περιοχές της Εύβοιας ακόμα και με χαμηλό υψόμετρο. Με λίγα λόγια, τα… δόντια του αναμένεται να δείξει ο χειμώνας από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, καθώς αναμένεται πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή και αρκετά μεγάλα ύψη χιονιού.