Άγριες μέλισσες: Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 2/11/20 – Επεισόδιο 36: Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξετρυπώσει την κρυψώνα του Δούκα και βρίσκεται στο δίλημμα αν θα τον προδώσει. Σε ακόμα μεγαλύτερο, όμως, δίλημμα θα βρεθεί η Ασημίνα. Θα σώσει τη ζωή του Δούκα όπως είχε κάνει κάποτε; Η Ανέτ έξαλλη με τη συμπεριφορά του Μελέτη, αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική απέναντι του.

Τρίτη 3/11/20 – Επεισόδιο 37: Ύστερα από τις αποκαλύψεις της Δρόσως, η σχέση της με τον Τάκη μπαίνει σε νέες βάσεις. Όμως, ο κόσμος της δεν αργεί να γκρεμιστεί και πάλι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση που θα έχει στους δρόμους της Αθήνας. Κι ενώ η Ανέτ καταφέρνει, για πρώτη φορά, να προσεγγίσει ουσιαστικά τον Μελέτη ένα τηλεγράφημα από το Διαφάνι θα βάλει ξανά σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Τετάρτη 4/11/20 – Επεισόδιο 38: Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και ποια είναι η σχέση του με τους Σεβαστούς. Θα βρει τρόπο και κουράγιο η Ελένη να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από τον Βόσκαρη; Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη, θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις. Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών, με την εμφάνιση του Δούκα, είναι πιεστική για όλους. Ο Μπάμπης δείχνει γοητευμένος από εκείνη.

Πέμπτη 5/11/20 – Επεισόδιο 39: Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει τη συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος, ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο, ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος, μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια.

Παρασκευή 6/11/20 – Επεισόδιο 40: Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης.