Χαλκίδα: Δείτε πως κατέστρεψε ένα κτίριο η φωτιά

πυροσβέστες στην Εύβοια

Απίστευτες εικόνες από την καταστροφή κτιρίου στη Χαλκίδα ύστερα από φωτιά. Μερικά λεπτά ήταν αρκετά για να γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Είναι η στιγμή όπου πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει περιοχή στη Χαλκίδα. Όλα έγιναν ξαφνικά τις μεσημεριανές ώρες με μαύρους καπνούς να σκεπάζουν την περιοχή. Η φωτιά ξέσπασε σε παλιό κτίριο του Δήμου κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Χαλκίδα, κτίριο, φωτιά
Ο εξωτερικός χώρος του κτιρίου μετά την φωτιά

Στάχτες και αποκαΐδια άφησε πίσω της η φωτιά και ότι υπήρχε στο κτίριο μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα. Ζημιές υπήρξαν και στην εξωτερική όψη του κτιρίου που ανήκει στον Δήμο Χαλκιδέων.

Χαλκίδα, κτίριο, φωτιά
Οι ζημιές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά

Δεν άφησε τίποτα στο πέρασμα της η πυρκαγιά με το μόνο παρήγορο να είναι ότι δεν επεκτάθηκε. Μεγάλη καταστροφή υπέστη και ο εξωτερικό χώρος του κτιρίου. Για τα αίτια της πυρκαγιάς γίνεται προανάκριση από την πυροσβεστική.

Χαλκίδα, κτίριο, φωτιά
Ο εσωτερικός χώρος που καταστράφηκε ολοσχερώς

Δείτε το βίντεο:

Μια από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές σε κτίριο στη Χαλκίδα

Μία από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές στη Χαλκίδα τα τελευταία χρόνια ήταν το 2022. Πανικός επικράτησε στις 10 το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου στη παραλία της Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα πυρκαγιά είχαμε στις αποθήκες του ΟΣΕ. Οι φλόγες τύλιξαν τα κτίρια και πυκνοί καπνοί επικράτησαν σε όλη την παραλία της πόλης.

Χαλκίδα, κτίριο, φωτιά
Η στιγμή όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες και κόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων. Εξαπλώθηκε γρήγορα, η πυρκαγιά ενώ αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για αρκετές εκρήξεις.

Από τις 10 το βράδυ και έπειτα σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο ενώ διακόπηκε και το ρεύμα. Το συγκεκριμένο κτίριο είχε παραχωρηθεί από την διοίκηση του ΟΣΕ για εκμετάλλευση στον Δήμο Χαλκιδέων και υπήρχαν σχέδια για να μετατραπεί σε χώρο πολιτισμού.

Χαλκίδα, κτίριο, φωτιά
Η επόμενη ημέρα με το καμένο κτίριο

Όλα έγιναν κάρβουνο και έτσι είδαν την περιοχή οι κάτοικοι την επόμενη ημέρα.

Η σκεπή και τα κουφώματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο έργο για τη μετατροπή του κτηρίου σε χώρο πολιτισμού. Άγνωστο παραμένει για το ποιες θα είναι οι μελλοντικές κινήσεις.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Ένα τεράστιο πλάσμα προχωρούσε στο δρόμο!

Χαλκίδα: Μέσα στα σκουπίδια ήταν ένας θησαυρός!

Εύβοια: Προσοχή υπάρχει δηλητήριο και είναι πολύ επικίνδυνο! [Φωτογραφία]

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.