Εύβοια: Μπήκαν στο σπίτι με τις κουκούλες!

Εύβοια: Σε σοκ ηλικιωμένος – Ληστές μπούκαραν στο σπίτι του
Ένα από τα νέα της Εύβοιας που θα σε αφήσει με τον στόμα ανοιχτό!

Κλοπές Εύβοια: Τα κρούσματα διαρρήξεων και ληστειών καθημερινά δεν αφήνουν σε ησυχία τους κατοίκους της Εύβοιας.

Καθημερινά είναι τα κρούσματα μικροκλοπών στην Εύβοια, με τους διαρρήκτες να απλώνουν τα χέρια τους όχι μόνο στα ακριβά αντικείμενα αλλά και στα ρούχα πολλές φορές. Την ίδια ώρα η αστυνόμευση στην Εύβοια είναι αυξημένη λόγω των περιστατικών. Το πρόβλημα οξύνεται όταν αντί για κλοπές έχουμε ληστείες.

Εύβοια: Λήστεψαν ηλικιωμένο και τον κλείδωσαν σε δωμάτιο

Τρόμος σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας από το τρομακτικό όπως λένε οι κάτοικοι, περιστατικό με θύμα έναν ηλικιωμένο.

Δύο άνδρες έβαλαν ως στόχο έναν ηλικιωμένο. Στην αρχή τον πλησιάσαν προσποιούμενοι ότι ήθελαν να νοικιάσουν σπίτι που ανήκει στον ηλικιωμένο. Άρπαξαν την ευκαιρία και μπήκαν μέσα στην οικία του. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα ήταν εύκολα για τους δράστες που φόρεσαν τις κουκούλες τους και έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους.

Το θύμα, σοκαρισμένο, υπέδειξε στους δράστες, που βρίσκονταν τα αντικείμενα αξίας που είχε στην κατοχή του, μεταξύ των οποίων και ένα πανάκριβο ρολόι. Οι δράστες μόλις πήραν αυτά ήθελαν διέφυγαν από το σημείο ενώ το θύμα άμεσα κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, χωρίς όμως να καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Εύβοια: Αυτό μην το κάνεις όταν απουσιάζεις από το σπίτι

Το να ανεβάζουμε φωτογραφίες και ποστ στο facebook, μας έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση. Καλό θα ήταν όμως να ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί με το τι επιλέγουμε να μοιραστούμε.

Αν φύγετε μακρυά από το σπίτι σας, βγάλτε όσες φωτογραφίες θέλετε απλά μην τις ανεβάστε μέχρι να γυρίσετε. Καραδοκούν παντού κλέφτες, ας μην ξέρουν καλύτερα πότε το σπίτι σας είναι άδειο.

Άλλη μία πολύ σημαντική συμβουλή είναι να φωτίζεται το σπίτι κατά την απουσία σας. Οι κλέφτες μισούν το φως. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αφήνουμε ένα φως αναμμένο. Δεν θα υπάρξει σημαντική αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καρέ-καρέ η πιο απρόσμενη κλοπή

Μπορεί να σας παραξένεψε η είδηση από την Βόρεια Εύβοια αλλά υπάρχουν και απρόσμενες κλοπές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Δεν πίστευε στα μάτια της η υπάλληλος καταστήματος κινητών όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο.