Βαρύ είναι το κλίμα στο Μαντούδι τις τελευταίες ώρες. Μια είδηση που κανείς δεν ήθελε να ακούσει, βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία.
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ένας άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από καμία μάχη για τον τόπο του. Ένας αθόρυβος εργάτης του εθελοντισμού, που δεν ζητούσε ποτέ προβολή, μόνο να προσφέρει.
Ήταν εκεί. Πάντα εκεί. Στις δενδροφυτεύσεις, στα ποτίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο, στις δράσεις καθαριότητας, σε κάθε κάλεσμα για το περιβάλλον. Αγαπούσε με πάθος τη φύση, τα ζώα, τον τόπο του και το έδειχνε έμπρακτα, με χρόνο και προσωπική εργασία.
Πρόκειται για τον Κώστα Αργυροκαστρίτη.
Η προσφορά του ήταν τεράστια και αυτό αποτυπώνεται και στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της σελίδας στο facebook «Μαντούδι Εύβοια»:
«Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός ανθρώπου… Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο άνθρωπο του Μαντουδίου, έναν υπέροχο πατέρα, στοργικό παππού και ακούραστο εθελοντή. Τα δέντρα που φυτέψαμε μαζί θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, να ανθίζουν και να προσφέρουν ζωή, όπως θα παραμένει για πάντα ζωντανή και η μνήμη σου».
Η απώλειά του προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στον γιο του Μιχάλη Αργυροκαστρίτη, στη σύζυγό του Όλγα και σε ολόκληρη την οικογένειά του.
Σήμερα το Μαντούδι είναι φτωχότερο. Η παρακαταθήκη του όμως, θα μείνει ζωντανή σε κάθε δέντρο που φύτεψε.
Καλό Παράδεισο.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Τρομακτικό τροχαίο σε κεντρικό σημείο, στο νοσοκομείο ο οδηγός
Ξύπνησαν από τον σεισμό στη βόρεια Εύβοια
Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Εύβοια
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


