Βαθύ Αυλίδας: Άλλος ένας τρομακτικός δρόμος

Αυτός ο δρόμος σίγουρα θα σε κάνει να φοβηθείς αρκετά μιας και σύμφωνα με τους κάτοικος έχουν γίνει πολλά ατυχήματα στο Βαθύ Αυλίδας

Δεν είναι μόνο κακός αλλά και αρκετά επικίνδυνος δρόμος. Τον βλέπεις μια ευθεία, ωστόσο κρύβει κινδύνους μιας και πολλοί αναπτύσσουν ταχύτητα που αν δεν προσέξουν μπορεί να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος. Οι οδηγοί ανά τον κόσμο παραπονιούνται για τα οδικά δίκτυα.

Πολύ συχνά συμβαίνουν ατυχήματα μας λένε οι κάτοικοι της περιοχής. Ο δρόμος βρίσκεται στην έξοδο του Βαθέως Αυλίδας. Την ίδια ώρα, τα χόρτα που είναι πάνω στην στροφή κρύβουν μέχρι και την σήμανση.

τρομακτικός δρόμος
τρομακτικός δρόμος

Το αιώνιο πρόβλημα και ο επικίνδυνος δρόμος

Οι κακοί δρόμοι είναι αυτό που ο καθένας μας έχει να αναθεματίζει σε καθημερινή βάση. Είναι το συνεχόμενο άγχος του. Τόσο η κίνηση στους δρόμους όσο και το κάκιστο οδόστρωμα είναι τα κύρια θέματα έντασης στην καθημερινότητα.

Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και στα επαρχιακά δίκτυα καθημερινά προκαλούνται ατυχήματα και εξαιτίας των οδηγών αλλά και εξαιτίας της κακής ποιότητας του οδοστρώματος.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει. ​Την επόμενη φορά που θα ξαναπεράσεις, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Μιας και κάναμε αναφορά σε επικίνδυνους δρόμους, δείτε ένα βίντεο με ένα ρομακτικό οδικό δίκτυο στην Ινδία: