Σοκαρισμένοι όσοι περνούν από το πιο κεντρικό σημείο της Χαλκίδας με αυτό που βλέπουν.
Όλα έγιναν ξημερώματα Δευτέρας με τους δράστες να κάνουν κλοπή με ένα πρωτοφανή τρόπο.
Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 05:30 το πρωί, άγνωστοι δράστες προσέγγισαν την επιχείρηση, η οποία στεγάζεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο και έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην κεντρική βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου, καταστρέφοντας ολοσχερώς την πρόσοψη.
Κάτι τέτοιο είχε να ξαναγίνει πάνω από 10 χρόνια στην πόλη. Μάλιστα το έκαναν σε ένα σημείο που είναι πεζόδρομος.
Αμέσως μετά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, κατάφεραν να αποσπάσουν όσα κοσμήματα, ρολόγια και πολύτιμα αντικείμενα βρίσκονταν τοποθετημένα στις μπροστινές προθήκες.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη σπεύσει στο σημείο της διάρρηξης, αποκλείοντας τον χώρο για τη συλλογή αποτυπωμάτων.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Αυτό που κουβάλησε από τη θάλασσα του έφερε μπελάδες!
Σοκ στη Χαλκίδα για το καλόκαρδο παιδί που έφυγε νωρίς
Θλίψη στη Χαλκίδα για νέα γυναίκα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


