Παζάρι Αυλωναρίου: Πολλοί ήλπιζαν ότι ίσως έπαιρνε παράταση και για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Με πρόωρη ολοκλήρωση των εργασιών του κλείνει φέτος το Παζάρι του Δήμου, λόγω της επιδείνωσης του καιρού.
Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής του Παζαριού, η λειτουργία του θα ολοκληρωθεί εκτάκτως από το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, μία ημέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, για λόγους ασφαλείας.
Η απόφαση ελήφθη καθώς, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ, αναμένονται τις επόμενες ώρες έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, με ισχυρές καταιγίδες και πολύ δυνατούς ανέμους.
Προτεραιότητα της Επιτροπής είναι η ασφάλεια των εκθετών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών.
Καλούνται οι επαγγελματίες να προχωρήσουν έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες για το κλείσιμο των πάγκων τους, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, με ισχυρές καταιγίδες και δυνατούς ανέμους που αναμένονται στην περιοχή του Δήμου μας τις επόμενες ώρες, η Επιτροπή του Παζαριού αποφάσισε, για λόγους ασφάλειας, την πρόωρη ολοκλήρωση της λειτουργίας του από το απόγευμα της Τρίτης 13/10, μία ημέρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Πατέρας και γιος πάλεψαν με την κακοκαιρία
Δεν κάνουν βόλτα στα χωριά της Εύβοιας, ψάχνουν θύματα
Τροχαίο ατύχημα στο Αλιβέρι, αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


