Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 60χρονος οικονομολόγος

Σε ηλικία 60 ετών, έφυγε πρόωρα από την ζωή ο οικονομολόγος Θρασύβουλος Παπαγεωργίου, πολύ γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας.

Νέα Εύβοια

Πριν συνταξιοδοτηθεί είχε διατελέσει προϊστάμενος του ΟΤΕ Χαλκίδας, ενώ υπήρξε υποψήφιος και στις εκλογές του τμήματος Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των οικονομολόγων η είδηση του αδόκητου θανάτου του Θρασύβουλου Παπαγεωργίου, ενός εκλεκτού μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Advertisement

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με επίσημη ανακοίνωσή του το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ, του οποίου ο εκλιπών ήταν μέλος. Στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και η Τοπική Διοίκηση εκφράζουν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια ενός «αγαπητού φίλου και συναδέλφου», υπογραμμίζοντας την πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο αείμνηστος Θρασύβουλος Παπαγεωργίου διακρινόταν για το ήθος, την ακεραιότητα και την ευγένειά του. Υπήρξε ένας συνεπής και μαχητικός συνδικαλιστής, δίνοντας διαρκείς αγώνες για την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του κλάδου. Η δράση και η αφοσίωσή του στον φορέα αναγνωρίζονταν από όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η απώλειά του.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, στις 5:30 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 5 το απόγευμα.

Εύβοια ειδήσεις σήμερα

Εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου: Το «τέρας» που έφερε στην Εύβοια πλανητάρχης του ποδοσφαίρου

Η τραγική ιστορία στην Εύβοια πίσω από μια τρομακτική φωτογραφία

Εύβοια: Άφωνος με το πελώριο φρούτο στον κήπο


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.