Χαλκίδα: Τι απίστευτο έκαναν κάποιοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων;

χαλκιδα, ιδιοκτητεσ αυτοκινητων, απιστευτο

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Νεοφύτου στη Χαλκίδα έχουν ξεκινήσει, ωστόσο κάποιοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έκαναν κάτι το απίστευτο.

Εδώ και ημέρες ήταν προγραμματισμένες οι εργασίες για να πέσει άσφαλτο στην περιοχή ωστόσο έγινε κάτι το απίστευτο που δυσκόλεψε αρκετά τα συνεργεία που συμμετείχαν στις εργασίες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, απαιτούνται για την ασφαλτόστρωσή και τις εργασίες τουλάχιστον πέντε ημέρες στην Νεοφύτου.

Μάλιστα επιλέχθηκε να εργάζονται βράδυ τα συνεργεία, για να δίνεται το πρωί στην κυκλοφορία ο δρόμος και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό “βραχυκύκλωμα” στην πόλη.

Έβαλαν προστατευτικά κιγκλιδώματα, κώνους, ταινίες, χαρτιά που ειδοποιούν. Βγήκαν και ανακοινώσεις. Όμως συνέβη το απίστευτο για κάποιους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που παρκάρουν με όποιον τρόπο βρουν και άφησαν εκεί τα οχήματα τους.

Αποτέλεσμα από αυτή την απίστευτη κίνηση των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων ήταν να σταματήσουν νωρίτερα τις εργασίες γιατί υπήρχαν πάλι παρκαρισμένα και οι κάτοχοι δεν απαντούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

χαλκιδα, ιδιοκτητεσ αυτοκινητων, απιστευτο

Σύμφωνα με τον Δήμο Χαλκιδέων, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα λάβει δράση γερανός για να απομακρύνει τα παρκαρισμένα οχήματα και να συνεχίσουν οι εργασίες.

χαλκιδα, ιδιοκτητεσ αυτοκινητων, απιστευτο