Προσοχή: Αυτό πρέπει να κάνoυν οι οδηγοί στην Νεοφύτου στη Χαλκίδα

προσοχη, οδηγοι, νεοφυτου, χαλκιδα

Πρέπει οι οδηγοί να δώσουν μεγάλη προσοχή για κεντρικό δρόμο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Είναι ένας πολύπαθος δρόμος στη Χαλκίδα και ξεκίνησαν εργασίες για να αλλάξει ριζικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο έγιναν εργασίες φυσικού αερίου. Πάντως εκείνη την περίοδο είχαν σπάσει τα νεύρα των οδηγών μιας και είχε κλείσει μία από τις πιο σημαντικές αρτηρίες της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Τα έργα του φυσικού αερίου ολοκληρώθηκαν και έρχονται σημαντικές αλλαγές στην Νεοφύτου. Δείτε τι θα γίνει στην περιοχή και θα πρέπει οι οδηγοί να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού Νεοφύτου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου έως και τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Χαϊνά, όπως θα δείτε και στον παρακάτω χάρτη.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά και θα ξεκινούν από τις 9 το βράδυ, για την λιγότερη δυνατή όχληση στην κυκλοφορία των οχημάτων και την αμεσότερη εκτέλεση των εργασιών. Η οδός κατά τις νυχτερινές ώρες θα παραμένει κλειστή και θα δίνεται ξανά στην κυκλοφορία το πρωί.

προσοχη, οδηγοι, νεοφυτου, χαλκιδα

Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στους οδηγούς. Οι οδηγοί δεν θα πρέπει να αφήσουν σταθμευμένα τα αυτοκίνητα τους στο σημείο. Θα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να ακολουθούν πιστά τις εργοταξιακές σημάνσεις και υποδείξεις.