Τραγωδία στην Κάρυστο: Ξεσπούν οι συγγενείς του 16χρονου που παρασύρθηκε από νταλίκα

Εύβοια

Συγκλονισμένη είναι η Κάρυστος από το θανατηφόρο τροχαίο με τον 16χρονο Δημήτρη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από νταλίκα την οποία οδηγούσε 17χρονος.

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει ”Βοήθεια γιατρός!” και βγήκα έξω στο μπαλκόνι και είδα ένα παιδί να είναι στο έδαφος. Το παιδί που ήταν στο φορτηγό, είπε ότι δεν τον είδε. Το παιδί δεν κουνιόταν και ήρθε το ασθενοφόρο, έτρεχε πολύ αίμα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε βίντεο με όσα είπε η γιαγιά του 16χρονου:

Θρήνος στην Κάρυστο από το άκουσμα της είδησης με ένα 16χρονο παιδί να χάνει την ζωή του. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024.

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου που πήγαιναν τα δυο παιδιά, αλλά και ολόκληρη η Κάρυστος, είναι σοκαρισμένοι.

Ανήλικος 17 ετών, που οδηγούσε φορτηγό, προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην Εύβοια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Θύμα του δυστυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κάρυστο, 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από το φορτηγό.

Ο 16χρονος οδηγούσε μηχανάκι όταν τον παρέσυρε με το φορτηγό ο άλλος μαθητής, που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον άτυχο έφηβο.

Κάτοικοι που μένουν στην περιοχή που έγινε η τραγωδία άκουσαν περαστικούς να καλούν σε βοήθεια και να ζητούν έναν γιατρό. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο σημείο γύρω από το παιδί που ήταν αιμόφυρτο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν από διερχόμενους οδηγούς καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό του δικύκλου στο νοσοκομείο Καρύστου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 17χρονος έφυγε από τον χώρο του δυστυχήματος αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς μισή ώρα αργότερα όπου και συνελήφθη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Είσαι τυχερός αν ζήσεις αυτή την στιγμή

Εύβοια: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το μηχανάκι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.