Τον Ιούλιο μάλλον θα ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Το «πράσινο φως» για την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα και συγκεκριμένα μέχρι τη 1.30 τα μέσανυχτα από το Σάββατο 12 Ιουνίου, άναψε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι από την 1η Ιουλίου καταργείται η απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει έως τις 5.30 το πρωί.
Παράλληλα, ενέκρινε την επαναφορά της μουσικής (και της ζωντανής) τόσο στην εστίαση όσο και στις δεξιώσεις από αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου.
Μεγαλύτερη «χαλάρωση» των μέτρων αναμένεται από την 1η Ιουλίου, οπότε και θα επιτραπούν τα 300 άτομα σε δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων, ενώ τότε ανοίγουν και πάλι νυχτερινά κέντρα και κλαμπ.
Εύβοια: Άφωνος όταν άκουσε έναν περίεργο θόρυβο στα σκαλοπάτια
Εύβοια: Το άγνωστο σήμα που ελάχιστοι γνωρίζουν
Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε μέσα στον κουβά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News. για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.