Πότε κλείνουν τα δημοτικά σχολεία για καλοκαίρι 2024;

Σχολεία στην Εύβοια

Πότε σταματάνε τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια για καλοκαίρι 2024 – Ποιες είναι οι ημερομηνίες

Πότε τελικά κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι 2024; Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το πότε κλείνουν τα σχολεία για καλοκαίρι 2024. Τα σχολεία θα κλείσουν όπως και το 2019.

Το καλοκαίρι είναι αγαπητό για τους μαθητές που θα ξεκουραστούν από τα μαθήματα και θα χαρούν τις διακοπές τους.

Πότε θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία για καλοκαίρι 2024;

Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία κανονικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου. Είναι τα μόνα σχολεία που κλείνουν κανονικά μιας και δεν αλλάζει κάτι. Βέβαια 15 Ιουνίου 2024, πέφτει Σάββατο και έτσι θα κλείσουν μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Πότε κλείνουν τα Γυμνάσια και Λύκεια για καλοκαίρι 2024;

Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία, μάθαμε πότε κλείνουν, το ίδιο ισχύει για Γυμνάσια και Λύκεια;

Το παραπάνω πρόγραμμα φυσικά δεν ισχύει για τα γυμνάσια και για τα λύκεια, όπου το σχολικό έτος ορίζεται διαφορετικά και πάντα μετά από απόφαση του υπουργείου παιδείας κάθε χρόνο.

Με λίγα λόγια, το πότε κλείνουν τα γυμνάσια και λύκεια δεν είναι στανταράκι και πάντα ορίζεται ύστερα από απόφαση του αρμόδιου υπουργείου.

Πέρσι, τα μαθήματα σε Λύκεια σταμάτησαν την Πέμπτη 18 Μαΐου ενώ, οι ενδοσχολικές εξετάσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 23 Μαΐου.

Η α και β Λυκείου τελείωσαν στις 15 Ιουνίου 2023. Φυσικά και στα λύκεια είναι πολύ πιθανόν η σχολική χρονιά να λήξει την ίδια ημερομηνία όπως και στα δημοτικά στις 14 Ιουνίου 2024.

Όσον αφορά τα Λύκεια, την Παρασκευή 17 Μαΐου, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα ενώ για τα Γυμνάσια ολοκληρώνονται την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την πρώτη και τη δευτέρα λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου, αφού 15 Ιουνίου συμπίπτει Σάββατο. Οι απολυτήριες εξετάσεις της τρίτης λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Η φωτογραφία στην κορυφή βουνού που κόβει την ανάσα!

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι