Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, κλοπές αυτοκινήτων στην Εύβοια – Η σπείρα διέπραττε σωρεία κλοπών – Η λεία που αποκόμισαν υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ
Η σπείρα διέπραττε σωρεία κλοπών και αποπειρών κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του αρχηγού εγκληματικής ομάδας, σκοπός της οποίας ήταν η συστηματική διάπραξη κλοπών και η αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αρχηγός της συμμορίας, από κοινού με τέσσερις τουλάχιστον ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, το χρονικό διάστημα από 16 έως και 27 Δεκεμβρίου 2024, ενέχονται, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση, ανά περίπτωση, στη διάπραξη συνολικά 13 κλοπών και 3 αποπειρών κλοπών, στις ευρύτερες περιοχές του Ορχομενού, της Τανάγρας, της Αλιάρτου και των Θεσπιών Βοιωτίας.
Τα μέλη της συμμορίας, για την διευκόλυνση της εγκληματικής τους δράσης, χρησιμοποιούσαν δύο οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ. φορτηγό, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν κλαπεί από περιοχές της Χαλκίδας και οι κλοπές τους είχαν δηλωθεί, από τους ιδιοκτήτες τους, στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας.
Η λεία που αποκόμισαν, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, καπνικά και άλλα προϊόντα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.
Εύβοια: Το μυστήριο με μπουκάλι στη θάλασσα
Εύβοια: Έτριβαν τα μάτια τους όταν το λουλούδι δίπλα τους μιλούσε
Δώρο Πάσχα: Πότε θα γίνει η πληρωμή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.