Παραλία Καντίλι: Σε αυτή την εξωτική παραλία μέσα στο δάσος δεν έχεις πάει

Παραλία Καντίλι: Σε αυτή την εξωτική παραλία

Μια παραλία εξωτική μέσα στο δάσος…

Παραλίες στην Εύβοια: Συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού αποτελούν οι απειράριθμες ακτές και τα μαγευτικά ακρογιάλια που «φλερτάρουν» με τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και του Ευβοϊκού.

Η ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού πάντα ιντριγκάρει τους ανθρώπους.

Σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για το τσουβάλι με χρυσές λίρες από την κατοχή αλλά για ένα συμβολικό αντικείμενο. Ο σημερινός μας θησαυρός έχει να κάνει με την φωτογραφία που θα δείτε από την Βόρεια Εύβοια. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για την μαγική αυτή τοποθεσία.

Παραλίες στην Εύβοια: Με το βαθύ πράσινο και τους απόκρημνους βράχους

Μόλις βρεθείτε στη φύση της Βόρειας Εύβοιας πάρτε μια βαθιά ανάσα. Αφήστε να μπει μέσα σας η ιστορία και η μοναδική ατμόσφαιρα της περιοχής.  Πρόκειται για την παραλία Μέλουνα στον βόρειο Ευβοικό κάτω ακριβώς απο το όρος Καντήλι!

Πυκνή βλάστηση και πεύκα

Το Καντήλιο ή Κανδήλιο είναι βουνό της Εύβοιας με μέγιστο υψόμετρο 1.246 μέτρα. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, κατά μήκος των παραλίων του βόρειου Ευβοικού κόλπου.

Η ανατολική του πλευρά καλύπτεται από πυκνή βλάστηση, κυρίως πεύκων, ενώ η δυτική του πλευρά έχει φτωχότερη βλάστηση. Στα νότια συνδέεται με το μεγαλύτερο βουνό της Εύβοιας, την Δίρφη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Είσαι τυχερός αν ζήσεις αυτή την στιγμή

Εύβοια: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το μηχανάκι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.