Εύβοια πολύνεκρο δυστύχημα: Εκτός κινδύνου ο 25χρονος

Εύβοια

Θρήνος για τους τρεις νεκρούς από τη Χαλκίδα στη σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο – Ήταν μόλις 22-28 ετών

Μια δύσκολη ημέρα για τη Χαλκίδα, στο άκουσμα της είδησης ότι τρεις συμπολίτες μας έχασαν με τραγικό τρόπο την ζωή τους. Μαύρη μέρα όχι μόνο για τη Χαλκίδα αλλά και όλη την Εύβοια.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης – Καβάλας.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα. Τρεις άντρες και 2 γυναίκες. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν 2 Χαλκιδέοι που είχαν βρεθεί στην περιοχή για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μία Χαλκιδέα φοιτήτρια που φοιτούσε στην Κομοτηνη.

Οι δύο άντρες από τη Χαλκίδα, βρέθηκαν στην περιοχή για να συμμετέχουν σε εκδήλωση εταιρείας όπου συνεργάζονταν.

Στις 8 το πρωί συνέβη το μοιραίο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κάτω από άγνωστες συνθήκες, καρφώθηκε σε λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha:

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κοπεί στη μέση.

Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο

Στην παρακάτω φωτογραφία, δεν είναι 2 αυτοκίνητα αλλά ένα το οποίο έγινε μια άμορφη μάζα.

Σε αυτό το αυτοκίνητο τα άτυχα νέα παιδιά, έχασαν ακαριαία την ζωή τους ύστερα από την σύγκρουση με το λεωφορείο.

Θρήνος για τους τρεις νεκρούς από τη Χαλκίδα στη σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο - Ήταν μόλις 20-25 ετών
Στην φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι Χαλκιδέοι (πηγή: xanthinews.gr)

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί 2 άντρες και 2 γυναίκες, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν και 3 επιβάτες του λεωφορείου.

Από το μοιραίο όχημα, που κόπηκε στα δύο, ανασύρθηκαν νεκροί οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες, δύο παλικάρια και δύο κοπέλες, ηλικίας 20-25 ετών. Ανάμεσα τους 2 άντρες και μια κοπέλα από τη Χαλκίδα.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για τον 22χρονο

Εκτός κινδύνου ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ξάνθης. Ο 22χρονος είναι ο μοναδικός επιζών του μοιραίου αυτοκινήτου που κόστισε την ζωή σε 4 νέα παιδιά. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα επανέλθει σύντομα. Ο 22χρονος ενημερώθηκε ότι οι φίλοι του έχασαν την ζωή τους και παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα νέα παιδιά, συγκρούστηκε με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους βραδινής βάρδιας.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους στη Χαλκίδα.

Σκοτώθηκαν ακαριαία οι επιβάτες

Από την σύγκρουση χάνουν ακαριαία την ζωή τους οι 4 από τους 5 επιβάτες.

Ανάμεσα τους είναι νεκρός ο 26χρονος οδηγός κάτοικος Χαλκίδας, μια 28χρονη με καταγωγή από την Ρουμανία που έμενε στην Ξάνθη, μια 22χρονη και ένας 27 χρονος αλλοδαπός κάτοικοι Χαλκίδας.

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο 22χρονος συνοδηγός, κάτοικος Χαλκίδας επίσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:

«Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11 ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τόσο μεγάλα φίδια δεν έχετε ξαναδεί στην Εύβοια [VIDEO]

Εύβοια: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το μηχανάκι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.