Μαγειρίτσα με μανιτάρια: Εύκολη συνταγή

Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τιμητική της. Υπάρχουν όμως αναγνώστες που δεν θέλουν μαγειρίτσα με κρέας αλλά με μανιτάρια.

Advertisement

Δεν είναι δύσκολο να την φτιάξουμε. Πρώτα από όλα καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε μικρά και μεγάλα κρεμμύδια που τα έχουμε χοντροκόψει.

Τα αφήνουμε στο λάδι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε ένα κύβο λαχανικών, πιπέρι και αλάτι.
Στην συνέχεια λίγο νερό, ίσα να τα σκεπάσει και βράζουν μισή ώρα περίπου.

Advertisement

Αν σας αρέσει το μαρούλι και ο άνηθος μπορείτε έπειτα να ρίξετε στην κατσαρόλα. Όταν βράσουν βγάζουμε λίγο ζουμί από το φαγητό και το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι στο οποίο ρίχνουμε το αυγολέμονο.

Ανακατεύουμε γρήγορα για να μην μας κόψει. Το βάζουμε να πάρει βράση και όταν πάρει βράση, ρίχνουμε το ζωμό στην κατσαρόλα με το φαγητό.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις

Νυχτερινές επιθέσεις με πέτρες στη Χαλκίδα: Παιχνίδι, φάρσα ή κάτι άλλο;

Ο πιο μεγάλος φονικός σεισμός στην Εύβοια!

Χαλκίδα: Στέρεψαν οι βρύσες σε πολυκατοικία – Τι έφταιξε;

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.