Καρναβάλι στη Χαλκίδα 2023: Δεν πέφτει καρφίτσα

καρναβαλι χαλκιδα 2023

Το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά που ακυρώθηκε το καρναβάλι – Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια θα γίνει φέτος το καρναβάλι που πραγματικά είναι πόλος έλξης για τη Χαλκίδα.

Το καρναβάλι στη Χαλκίδα θα γίνει την τελευταία Κυριακή της αποκριάς που είναι στις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Μάλιστα τα συνεργεία του Δήμου, εργάστηκαν όλη τη νύχτα της Πέμπτης, για να υποδεχτεί η Ευβοϊκή πρωτεύουσα κατοίκους και επισκέπτες σε καθαρούς δρόμους και κοινόχρηστους χώρους.

καρναβαλι χαλκιδα 2023

Το καρναβάλι στη Χαλκίδας, με διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο ξεκίνησε το 2016. Έχει αγαπηθεί μιας και έχει την πρωτοτυπία, τη μοναδική πλοκή και τα εντυπωσιακά δρώμενα σε θάλασσα, στεριά και αέρα. Εκεί όπου τα θαλάσσια ρεύματα μπερδεύονται κάτω από την συρταρωτή γέφυρα στη Χαλκίδα.

Οι δρόμοι στης Χαλκίδα κατακλύζονται από τους καρναβαλιστές, οι οποίοι δίνουν κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό χρώμα στη μεγάλη διοργάνωση της πόλης! Η αποκριάτικη τελετή ολοκληρώνεται με τη καύση του Καρνάβαλου στη παραλία της Χαλκίδας.

καρναβαλι χαλκιδα 2023

Το καρναβάλι στη Χαλκίδα ξεκινά στις 16:00 με ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ σε στεριά και θάλασσα, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το καρναβάλι στη Χαλκίδα θα έχει παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων, μια μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, άρματα και πλήθος Καρναβαλιστών με ευρηματικές ενδυμασίες και κατασκευές, η οποία ξεκινά από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγει στην παραλία Χαλκίδας.

Το καρναβάλι στη Χαλκίδα θα έχει Θαλασσινή παρέλαση, από εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.

Το καρναβάλι 2023 θα έχει και συναυλία στην παραλία της Χαλκίδας με τους STAVENTO και την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ.