Βυθίστηκε στο πένθος η εκπαιδευτική κοινότητα της Χαλκίδας στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού χαμού του αγαπημένου δασκάλου, Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου

Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα παιδιά, «έσβησε» πρόωρα, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους του, στους συναδέλφους και στους εκατοντάδες μαθητές που τον λάτρευαν.
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, που αδυνατεί να πιστέψει τον πρόωρο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου.
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία περιγράφει έναν άνθρωπο «ευγενή, ακέραιο και αγαπητό, με προσφορά και ήθος».
Ο εκλιπών ήταν ο σύζυγος της επίσης αγαπητής και εκλεκτής δασκάλας, Δώρας Δημητρίου.
Ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενωμένο στη ζωή και στα σχολικά θρανία. Οι συνάδελφοί τους, συντετριμμένοι, εκφράζουν ολόψυχα τα συλλυπητήριά τους στη Δώρα και στην οικογένειά τους για τη μεγάλη απώλεια που βιώνουν.
Σήμερα το οδυνηρό «αντίο»
Σήμερα το πρωί, Τρίτη, στο κοιμητήριο της Χαλκίδας, θα γραφτεί η τελευταία, οδυνηρή πράξη της τραγωδίας.
Οικογένεια, φίλοι και δεκάδες συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο.
Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας παραμένει σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό ενός ανθρώπου που είχε μόνο να προσφέρει στην εκπαίδευση και στα παιδιά.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΞεχάστε τα πλοία! Στην Εύβοια η παραλία – διαμάντι που ανταγωνίζεται τις Κυκλάδες
Ποιος ο φόβος για την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας;
Η παραλία στην Εύβοια που μοιάζει με εξωτικό νησί
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.