Εύβοια: 2 άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από τροχαίο

Εύβοια ασθενοφόρο
Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια

2 άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Ψαχνών

Δεν σταματούν τα τροχαία σε ένα από τα πιο επικίνδυνα οδικά δίκτυα της Εύβοιας. Πρόκειται για τον δρόμο από την Νέα Αρτάκη προς τα Ψαχνά.

Πιο συγκεκριμένα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Απριλίου 2024 στον Κολοβρεχτη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει σε χωράφι και να εγκλωβιστούν οι οδηγοί.

Λίγα λεπτά αργότερα, τους απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Εύβοια: 2 άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από τροχαίο

Πολλά τα ατυχήματα στα Ψαχνά

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν επικίνδυνο δρόμο όπου συχνά γίνονται ατυχήματα στα Ψαχνά.

Πολλά και σοβαρά ατυχήματα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει στην περιοχή των Ψαχνών.

Δυστυχώς με το πέρασμα των χρόνων δεκάδες συμπολίτες μας έχουν τραυματιστεί είτε σοβαρά, είτε έχουν χάσει την ζωή τους.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει τοποθετηθεί και κατάλληλη σήμανση που τονίζει ότι τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας. Στην συγκεκριμένη περιοχή το όριο ταχύτητας είναι στα 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Μητέρα 2 παιδιών έχασε την ζωή της

Θρήνος και πολλά ερωτηματικά για τον φρικτό θάνατο μιας μητέρας 2 παιδιών που έχασε την ζωή της ύστερα από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024 στην περιοχή των Ψαχνών στην Εύβοια.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, έξω από την Καστέλλα το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε χωράφι δίπλα στον δρόμο τρακαρισμένο πάνω από τους υαλοκαθαριστήρες.

Η 45χρονη γυναίκα εργαζόταν σε κατάστημα στην περιοχή της Καστέλλας. Έφυγε από την εργασία της τα ξημερώματα του Σαββάτου για να πάει στο σπίτι της στην Νέα Αρτάκη όπου ζούσε με τα δύο της ανήλικα παιδιά.

Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο της βρέθηκε τρακαρισμένο και η ίδια εντοπίστηκε ώρες αργότερα σε διαφορετικό σημείο πολλά μέτρα μακρυά από τον τόπο του δυστυχήματος και την βρήκαν οι αστυνομικοί ακολουθώντας τις κηλίδες αίματος. Ήταν 2 χιλιόμετρα μακρυά από το τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μητέρα και κατευθυνόταν προς Νέα Αρτάκη, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε έξω από το δρόμο.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν είναι για το πως η γυναίκα εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα. Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο σύντροφος της μίλησε για το περιστατικό που έχει παγώσει την κοινή γνώμη στα Ψαχνά.

Απευθείας σύνδεση με το σημείο του δυστυχήματος είχε το τηλεοπτικό κανάλι. Πρόκειται για ένα θρίλερ με πολλά ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο της 45χρονης.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν ως προς τον τρόπο που έγινε το ατύχημα και εντοπίστηκε στο χωράφι το αυτοκίνητο καθώς και για το πως βρέθηκε η άτυχη 45χρονη στην μέση του δρόμου.

Η συνέχεια είναι γνωστή μιας και παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα από αυτοκίνητο το οποίο κατευθυνόταν προς Καστέλλα, χωρίς να έχει διαπιστωθεί αν ήταν τραυματίας ή ήδη νεκρή όταν έγινε η παράσυρση.

Η αστυνομία από το Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα αναζητούσε τον οδηγό του αυτοκινήτου, το οποίο την παρέσυρε.

Τελικά την Δευτέρα 1η Απριλίου κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του και να τον συλλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό που έμενε στην Νέα Αρτάκη.

Το βίντεο που ακολουθεί δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2024 και αναφέρεται στο ατύχημα όπου εκείνη την συγκυρία ήταν ελάχιστες οι πληροφορίες.

Θρήνος στην Εύβοια για γυναίκα: Ξεψύχησε ύστερα από τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο με γυναίκα οδηγό στα Ψαχνά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε το βράδυ της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου 2023 στην Εύβοια. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού.

Όλα έγιναν στην ευθεία στον Κολοβρέχτη λίγο πριν τα Ψαχνά. Ήταν 10 το βράδυ όταν συνέβη το τροχαίο ατύχημα με τους περαστικούς να παθαίνουν σοκ και να εύχονται να είναι καλά η νεαρή οδηγός.

Το αυτοκίνητο της άτυχης 20χρονης οδηγού, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έφυγε από την πορεία του.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκε στις καλαμιές κάνοντας τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων να σταματούν και να πηγαίνουν για βοήθεια.

Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να επικοινωνήσουν με τις αρχές μιας και η άτυχη κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη κάτω από το όχημα της.

Στην περιοχή βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να βγάλουν από το αυτοκίνητο την οδηγό.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά

Από το ατύχημα, η άτυχη νεαρή κοπέλα εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα της.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να σηκώσουν το αυτοκίνητο και να καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν για να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Με μεθοδικές κινήσεις λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να την βγάλουν από τα συντρίμμια.

Το ασθενοφόρο ήταν ήδη δίπλα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Λόγο της σοβαρότητας του τραυματισμού της δεν την μετέφεραν στο κέντρο Υγείας Ψαχνών αλλά κατευθείαν στα επείγοντα του νοσοκομείο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά: Τραγωδία για 47χρονο άντρα

Ήταν απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2022 με θύμα έναν 47χρονο οδηγό μηχανής.

Ο οδηγός της μηχανής κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο, όπως και ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.