Εύβοια: Η παραλία με το σχήμα καρδιάς

παραλία Χερόμυλος στην Εύβοια

Μια παραλία για τους ρομαντικούς στην Εύβοια

Όσον αφορά τον δρόμο για την παραλία στην Εύβοια με το σχήμα καρδιάς είναι προσβάσιμος.

Πρόκειται για μια καυτή αμμουδιά σε αυτή την παραλία στην Εύβοια, όπου τα καταγάλανα δροσερά νερά με θέα το Αιγαίο είναι ο πρωταγωνιστής της παρακάτω φωτογραφίας, που θα κάνει την ζέστη να κυλήσει λίγο πιο ομαλά.

Αυτή η παραλία είναι τόσο εξωπραγματική που σε κάνει να θες να κλείσεις τα μάτια σου και να φανταστείς τον εαυτό σου με το μαγιό να κολυμπάει σε αυτά τα νερά.

Μια εντυπωσιακή παραλία με σμαραγδένια νερά, αλλά και γενναιόδωρη φύση είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό στην Νότια Εύβοια.

Ιδανικός προορισμός ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες της η παραλία που θα δείτε.

Στην παραλία στην Εύβοια που έχει σχήμα καρδιάς, θα δείτε το πιο όμορφα γαλαζοπράσινα νερά, σε μια ήσυχη παραλία την οποία θα… ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο σε αυτή την υπέροχη παραλία που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους που αχόρταγα κολυμπούν στα νερά της και θαυμάζουν την ωραιότερη ανατολή ηλίου που θα δουν στη ζωή τους.

Οι ομορφιές της Νότιας Εύβοιας μας είναι τόσες πολλές και κάθε τι που βλέπουμε μας εντυπωσιάζει.

Αρκεί να υπάρχει διάθεση για εξορμήσεις που θα γεμίσουν τα μάτια και το μέσα μας με πανέμορφες, φυσικές εικόνες.

Η παραλία, είναι γνωστή ως Χερόμυλος, και εάν την κοιτάξεις, σου φέρνει στο μυαλό το σχήμα καρδιάς!

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα και σας προτείνουμε να οργανώσετε εξόρμηση το συντομότερο. Παραλία που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε αρκεί να μην έχει βόρειους άνεμους γιατί το πιάνει εύκολα. Όταν έχει βοριάδες, έχει αρκετό κύμα και δεν ευχαριστιέσαι και πολύ το μπάνιο σου.

Σίγουρα θα ανταμειφτείς και θα την αγαπήσεις όταν θα φτάσεις εκεί. Έχει υπέροχο λευκό μικρό βότσαλο και πεντακάθαρα βαθιά νερά που δεν θα θες να βγεις αυτά. Την προτιμούν και ελεύθεροι κατασκηνωτές.

Το πιο κοντινό χωριό είναι οι Άγιοι Απόστολοι σε περίπου 4 χιλιόμετρα. Για να πας στην παραλία περνάς από κει. Εκεί θα βρείτε πλήθος από μαγαζιά και για να φάτε και για καφέ.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τόσο μεγάλα φίδια δεν έχετε ξαναδεί στην Εύβοια [VIDEO]

Εύβοια: Θα πάθετε πλάκα με αυτό το μηχανάκι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.